Wie zijn wij

OVER ONS

BKM TRANSPORT B.V. is als transport bedrijf van alle markten thuis. Wij bieden u zeer veel verschillende diensten aan, waardoor BKM Transport op ieder vlak de juiste partner is.

Transport door heel Nederland

BKM TRANSPORT B.V. is een ervaren en betrouwbaar familiebedrijf op Den Haag. Ons transportbedrijf bestaat uit een ruim wagenpark van zes verschillende vrachtwagens. Dagelijks vervoeren wij diverse ladingen door heel Nederland. Wilt u gebruikmaken van de diensten van BKM TRANSPORT B.V. ?

Flexibel en betrouwbaar

Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen voor een flexibel en betrouwbaar transport. Het vervoer gebeurt altijd in overleg en volgens uw wensen. Dankzij jarenlange ervaring in de transportwereld bieden wij gegarandeerd snel vervoer tegen een scherpe prijs.

Uw partner in logistieke ontzorging

Goederen vervoeren op de manier zoals ú dat wilt, daar zijn we goed in bij BKM TRANSPORT B.V. ! Of u nu één pallet of een complete lading wilt laten vervoeren; dankzij ons complete aanbod weten we iedere opdrachtgever service op maat te bieden.

We zijn gespecialiseerd in de Benelux en binnenkort ook in andere landen. Uitgevoerd met eigen materieel en personeel of die van onze geselecteerde partners. Alles met het oog op vakkundig en betrouwbare transport van uw lading.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN. NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

Contact