Ontdek
het verhaal van
BKM LOGISTIC B.V.

Welkom bij BKM Logistic B.V., waar elke kilometer een verhaal vertelt en elke zending een belofte in zich draagt. Stap aan boord terwijl we u meenemen door onze reis in de wereld van efficiënte bewegingen en naadloze verbindingen.

Gepassioneerd
door beweging

Bij BKM Logistic B.V. hebben we een passie voor beweging. Sinds onze oprichting in [jaar van oprichting] hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige transport- en logistieke oplossingen die verder gaan dan het verplaatsen van goederen. Ons verhaal draait om betrouwbaarheid, innovatie en de kracht van wereldwijde connectiviteit.

BKM Logistics B.V. is een ervaren en betrouwbaar familiebedrijf uit Zuid-Holland, Den Haag. Ons transportbedrijf bestaat uit een ruim wagenpark van zes verschillende vrachtwagens. Dagelijks vervoeren wij diverse ladingen door heel Nederland.

Onze missie is helder: we streven ernaar om [korte samenvatting van de missie en doelen van het bedrijf, bijv. “de logistieke ruggengraat te vormen voor bedrijven overal ter wereld” of “het leveren van tijdige en kosteneffectieve transportoplossingen die bedrijven laten groeien”]. Met een scherp oog voor detail en een onvermoeibare toewijding aan excellentie, werken we eraan om deze missie elke dag te vervullen.

Dit zijn onze diensten

EXPRESS ZENDING

Wilt u een document of een pakket tot en met 70kg per collo verzenden?

SAME-DAY LEVERING

Same-day delivering is een 8-uurs levering binnen Nederland

SPOED ZENDING

Een spoedzending is geschikt voor direct vervoer zonder tussenkomst van anderen.

OVERNIGHT ZENDING

Vandaag een service aanmelden en morgen de zending afgeleverd willen hebben op de plaats van bestemming.

TRANSPORT

Bij BKM B.V. worden uw goederen vervoerd naar het door u aangegeven adres, op de datum en tijd van uw keuze.

TRAILERBEZORGING

Een vrachtwagen trailer is inzetbaar voor kleine én grote projecten. Wij zorgen ervoor dat uw trailer op tijd én veilig op de eindbestemming aankomt.

Het team
BKM Logistics B.V.

Het hart van ons succes is ons team van toegewijde professionals.
Met diepgaande expertise in transport en logistiek werken we samen om elke uitdaging aan te gaan. We omarmen een cultuur van samenwerking en continue verbetering, wat ons in staat stelt om constant te evolueren en te groeien.

Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen voor een flexibel en betrouwbaar transport. Het vervoer gebeurt altijd in overleg en volgens uw wensen. Dankzij jarenlange ervaring in de transportwereld bieden wij gegarandeerd snel vervoer.

Efficiëntie
en Innovatie:

In een snel veranderende wereld streven we naar voortdurende efficiëntie en innovatie. We blijven investeren in geavanceerde technologieën en strategieën om onze operaties te optimaliseren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Uw partner in
logistieke ontzorging

Bij BKM Logisctic B.V. zien we onze klanten als partners in succes. We begrijpen dat uw behoeften uniek zijn en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan die behoeften voldoen. Samenwerking met u stelt ons in staat om uw doelen te ondersteunen en uw vertrouwen te verdienen.

Ontdek onze route

We waarderen uw interesse in ons verhaal en nodigen u uit om meer te ontdekken over BKM Logistics B.V., onze diensten en onze impact op de transportindustrie. Samen kunnen we de wegen verkennen die voor ons liggen en de toekomst van transport vormgeven.
Scroll naar boven